7 atsiliepimai naujienai “Leidžiam Adobe Photoshop CS5 ant Ubuntu 10.04”

  1. linuxr says:

    Kam vogt, jei yra GIMP, su kuriuo viską galima pasidaryti, ką ir su Photoshop, plius nereikia jokių emuliatorių

  2. Irmantas says:

    Vogti tikrai nėra gerai ir to mes neskatiname. Šia pamoka rekomenduojame naudotis tik tuos kurie turi Adobe Photoshop CS5 licendziją, tačiau neturi galimybės naudotis Windows ar Mac OS X operacinėmis sistemomis.

  3. Andrius says:

    GIMP yra gerai tik tada, kai tu jį išnagrinėjai nors 90% ir žinai kur kas yra. Nes pvz., paprastą banerį GIMP’e man užtrunka padaryti apie 3-5 minutes, o “Photoshop”e – vos 1 minutę. ;)

    Ir kam vogti? – Čia straipsnis tiems, kas vis dėlto gali sau leisti pirkti “Portable” grafinio redaktoriaus versiją. Nereikia gi viso paketo – tik “Photoshop”as.

    Na – perka šiais laikais mažai kas.

  4. kamiccolo says:

    Andriau, Ir ką tai sako?

    1. Trūksta įgūdžių.
    2. Sumautas pramoninis mąstymas.

  5. Jonas says:

    Nieko ten sudetinga nera isidiegi naujausia Wine versija ir susirandi internete Portable Adobe Photoshop ji buna zip archyve spaudi extract parenki vieta diske palauki pora minuciu ir tam aplanke kur yra isskleista adobe photoshopas spaudi icona palauki kokia pusia minutes ir turi Photoshopa nieko ten papildomai nereikia jei nori ka nors gali susidiegti ubuntu programu centra ar synaptica , bet man nereikejo nes buvo su wine viska idiegta .

  6. nagisa says:

    Adobe Photoshop sako, kad jei labai norėsime, tai jie pasistengs ir parūpins CS6 linux’ams. http://www.omgubuntu.co.uk/2010/12/creative-suite-for-linux-an-update/

  7. coffee says:

    That is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Simple but very precise information… Appreciate your sharing this
    one. A must read post!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Naudingos ir įdomios nuorodos

Palikite atsiliepimą